Még korai ezt érezni?
Aug.30-án csütörtökön voltunk együtt párommal,nem védekeztünk mert babát szeretnénk (nem görcsölünk rá,de szeretnénk ha sikerülne minnél hamarabb)
Ovulációm szombaton volt a naptáram szerint,ami igaz is lehet mert éreztem az alhasamban,bár már pénteken is éreztem a peteérési fájdalmat és nyúlós szagtalan nyákom is volt tegnapig. (bocsánat a
szó szerinti kifejezésért)
Ma érzek apróbb enyhe kicsi alhasi görcsöket,fura tompa fájdalmakat mintha megjönni készülne de még attól is jóval enyhébbek a görcsök.
Az lenne a kérdésem,hogy ennyi idővel aktus után érezni esetleg a pici enyhe görcsöket vagy még korai (a beágyazódás)?
Úgy tudtam,hogy 7-10 nap mire beágyazódik,de mindenhol mást írnak.
Szept. 15-re nem várom.
24N
Na csak sikerült felraknom :D
Vélemény? :/
Érdemes még esetleg tesztelni vasárnap ha nem jön meg holnap?
Xepil 25-ös volt ez a teszt az számít?
Mert hiába kérek érzékenyebbet a gyógyszertárban,nem tudják milyen az.
Én is pont szerdán teszteltem 25-ös x-epillel és negatív lett. :)
Azóta úgy néz ki ma megjött, de nagyon fura, mert reggel óta csak a papír piros mindig, a betéten semmi, illetve dél körül úgy tünt beindul, de még mindig csak törlésnél van pici. Gondolom, holnapra megjön rendesen, csak nem így szokott, hanem megindul hirtelen.
Neked még megy a drukk!
Néha érzem én is,hogy na most tuti megjön és mégsem.
A mellfájásomra nem alapozok mert szokott fájni havi előtt is, vasárnap csinálok még egy tesztet ha nem jön meg addig,és ha negatív lesz akkor várok türelmesen.
Nekem végül tegnap este megjött rendesen. De sebaj, új hónap új esély. Ez még csak az elsö hónapunk volt és szerintem picit túl késön voltunk együtt az ovu után. A kislányom elsöre összejött, gondoltam, hogy kétszer nincs ekkora mázlink. De hátha második baba a második hónapban akar jönni. :)
Veled mi a helyzet, Kérdezö?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!