12 napos luteális fázisnál hogy alakulnak a dolgok?
Figyelt kérdés
Másfél éve szeretnénk babát, de nem sikerül. Kb. 3 hónapja kiderült, hogy 12 napos a luteális fázisom (ovu teszttel). Ma vagyok a 11.dpo-n. A hcg teszt negatív. Elengedjem már ezt a hónapot is?2018. szept. 3. 17:01
1/7 anonim válasza:
Hány napos a ciklusod? Onnan számolj vissza 12 napot.
De honnan veszed, hogy 12 napos?
2/7 anonim válasza:
Akkor neked végképp érdemes megvárni a nemvárt napját, de lehet, csak 1-2-3 napos késésnél lenne pozitív a teszt terhesség esetén is. Ne, ne engedd még el ezt a ciklust! 11. dpon a teszt korai, luteális fázis hosszától függetlenül.
Viszont nem mindig jó, ha rövid. Hőmérőzést nem próbálod meg? Ovuteszt nem mutatja, hogy sikeresen megtörtént-e az ovu, de a hőgörbe igen.
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon fájdalmas az ovulációm. Néztem ovuteszttel is hogy valóban az -e és igen. Onnan tudom hogy 12 napos a luteális. 15.napon van ovum, és 26-27.napon jön meg.
2018. szept. 3. 20:11
4/7 A kérdező kommentje:
Úgy tudom a hőt mindíg ugyanabban az időpontban kell mérni mielőtt kikelek az ágyból. De változó a beosztásom úgyhogy nem ugyanabban az időpobtban kelek.
2018. szept. 3. 20:15
5/7 anonim válasza:
Nézess egy hormonsort! a 12 nap nem normális.
6/7 A kérdező kommentje:
Itt csak 1 év után foglalkoznak ilyennel. A másfél év alatt volt egy vetélésem és az újabb próbálkozás óta még csak 8 hónap telt el. Azelőtt nem volt fájdalmas a peteérés, és a ciklusaim is 28 naposak voltak.
2018. szept. 4. 07:51
7/7 anonim válasza:
nekem 14. napon volt pé-m, én is érzem, fáj nagyon pár órát, ha az a nap az első akkor 12 nap nekem is, mire megmutatkozik a mensi és másnap indul csak be a vérzés. Nekem is vetélés volt, de műszeres befejezéssel , mert utrogestant kaptam, ami visszatartotta, de amint abbahagytam elhalt a magzat a 12. hétben :( nekünk a 3 hónap kihagyás után ez a 2. próbálkozás, de előző és mostani hónapban is mindenféle tüneteim voltak, és mikor meg kellene jönnie mégis megjön. Nálunk sem néznek semmit. Nekem szerintem fogynom kéne, csak az a baj, hogy mindig attól félek, hogy abban a hónapban sikerül és ha most neki állok intenzíven fogyózni , mozogni kevesebbet enni, akkor bajt csinálhatok … nehéz a bányászok élete, azért majd írj, ha sikerül!!! Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!