Mennyi idő próbálkozás után, jött össze a baba?
Figyelt kérdés
2018. szept. 1. 14:09
21/28 anonim válasza:
Első babánk 2 év,a 2.-al 4éve próbálkozunk,lassan feladom.
22/28 anonim válasza:
1. Az első hónapba sikerült 2. Egy év próbálkozás után.
23/28 anonim válasza:
Az elso 4 honap alatt, de sajnos elveteltem..aztan a masodik egyetlen alkalombol, de ismet elveteltem..majd mikor ujra probalkozhattunk, azonnal terhes lettem es vele minden rendben is volt, szerencsere.
25/28 anonim válasza:
Pontosan másfél éve várjuk a csodát eddig teljesen sikertelenül :( Tudom,hogy nem ez volt a kérdés,csak jöttem erőt gyűjteni azokból,akiknek x év után jött össze :) Sok sikert!
26/28 anonim válasza:
1. Gyerek 1 év. Nem foglalkoztam annyira a dologgal, de mikor kívancsiságból elkezdtem ovu tesztelni azonnal összejött.
2. Gyerek 2. Ovutesztes hónapban.
3. Gyerek 1 év! Eközben volt 1 missed abom, utána 6 hét tilalom. Hiába ovuteszteltem nem akart hamarabb jönni. Kivárta az 1 évet. :)
9 hkm
28/28 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!