Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális ez a ciklus? Volt...

Normális ez a ciklus? Volt peteérés?

Figyelt kérdés

Sziaasztok!

Nem tudom hova tenni a mostani ciklusomat. Eddig mindig szépen mutatta a hőgörbe az ovulációt. Most viszont vérzés után 2 nappal tette be az ovut. Ezt lehetetlennek tartom, de az alkalmazás sem tud rá semmit írni, nem azt írja ki amiket szokott :D behuzta ugyan az ovut, de valószínűleg nem volt még ugye?

Nagyon szeretnénk már babát! Múlt hónapban tankönyvbe illő volt a ciklusom, most ezt nem értem miért ilyen :(

Ovutesztet nyilván nem csináltam, mert nem is számítottam rá.

[link]

2018. aug. 31. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez az oldal,ha a hőd nem ovu utáni módon viselkedik pár nap múlva odabb teszi a vonalat.Szoval ne vedd meg keszpenznek, hogy tulvagy rajta.Nem írtad mennyi a ciklushosszod,de ovunak elég korai volna.Nem feküdtel le később?Ittál alkoholt,vettel be egy gyógyszert stb..stb ilyenek befolyásolhatják az ébredés után hőt.
2018. aug. 31. 21:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem volt ilyen, odafigyelek ezekre.

28-32 naposak a ciklusaim, de inkabb 32.

Egyébként nem olyan mint ovu után szokott, az alkalmazás sem úgy reagál, mert máskor szokta írni a dpo-kat, most nem.

2018. szept. 1. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!