Ciklus 2. Napján lehet peteérés? Ha igen mégis mi az oka szerintetek?
Figyelj nem vagyunk gépek .... ahogy telnek az évek simán belefér hogy a ciklus is változik akar a hossza a milyensége , a mensi hossza milyensége , mennyisége, ezen dolgok változása nem feltétlenül kóros !
Én pl 2 évvel ezelőttig azt sem tudtam mi az barnazni mensi első napján .... mindig rögtön piros jött ... kb 2 éve jött egy ciklus ... 1 nap csak Barnazas .... másnap jött a piros .... furcsa volt , de a családban van nőgyógyász mondta hogy ne parazzak rá életünk során változnak a dolgok !
Úgyhogy szerintem ne agyalj rajta nagyon ... persze endodokinak vagy a nodokidnak megemlitheted hogy ezt tapasztaltad !
Egyébként én meg a helyedben jobban aggódtam volna akkor amikor 4 nap mensi 5 nap barnazas .... na ez már kicsit abnormális .... hormon problémára utal !!!
Lh tesztre pedig azt tudom mondani ... nekem is volt így , mensi napján reggel full pozi , délután megjött , aztán kiderült hogy PCO-m van és nem tud megrepedni az érett tuszo , ezért magas az Lh hormon ...
Szerintem csinaltass a dokival magadnál egy hormon sort .... mert lehet nálad is ez van .... így meg a teherbe esés esélye szinte minimálisra csökken !
Sok sikert !
2-es vagyok , elnézést igen tényleg félre értelmeztem !
Az viszont akkor teljesen jó !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!