Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aug.8 utolso havi elso napja....

Aug.8 utolso havi elso napja. Korai tesztelni?

Figyelt kérdés
Furan erzem magam, emelygek, hanyingerem van, viszont reggel nem ereztem...
2018. aug. 31. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tesztelj, ha késik a menstruációd, előtte nincsenek terhestünetek.
2018. aug. 31. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen hosszúak a ciklusaid. Ha az enyémhez hasonló, nekem 22-25 napos ciklusaim vannak, akkor nem feltétlen korai, bár én még akkor is várnék. Sőt, amikor terhes voltam, akkor is vártam. 1 hét késés után teszteltem.

De ha neked ettől hosszabb ciklusaid vannak, akkor felesleges tesztelned, mert még úgy sem mutatja ki, vagy nem lesz biztos az eredmény.

Az megy, hogy émelyegsz, hányingered van, az meg nem jelent semmit. A férfiak is szoktak émelyegni, meg szokott hányingerük lenni, mégsem terhesek. :)

2018. aug. 31. 14:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is aug 8 volt az utolsó, változó ciklusom van, de általában 29napra jön ki :) Babát szeretnétek vagy épp ellenkező?
2018. aug. 31. 14:54
 4/9 A kérdező kommentje:

Babat szeretnenk :)

Mostanaig tabit szedtem, aug. 5.-en az utolso szemet, de mielott elkezdtem szedni, rendszertelen volt a ciklusom, volt olyan, hogy 20 napra jott meg (bar ez ritkan), de legtobbszor 35 sot 40 napra.

Gondolom a fogamzasgatlo rendbetette egy idore (vagy jobban felboritotta :))

2018. aug. 31. 15:41
 5/9 anonim ***** válasza:
39%

Nem a havi napja kell. Az aktustól aminél babát remélsz onnan kb 14 nap múlva tesztelhetsz. Az első jel a terhességnél a mensi elmaradása de megjöhet és úgyis lehet még baba az aktustól számold a napokat ne a mensitől. Gondold csak el.

Ha pl a ciklus 23. Napján vagytok együtt akkor ha nem jön meg a 26.napon a teszt semmit nem fog mutatni, max rossz eredményt elvégre 10-12nap kell a beágyazódásra ha egyáltalán sikerül, utána termelődik a hormon amit kimutat a teszt.

Sok sikert a babához. :)

2018. aug. 31. 16:24
 6/9 anonim ***** válasza:
30%

"Nem a havi napja kell. Az aktustól aminél babát remélsz onnan kb 14 nap múlva tesztelhetsz. "

Már bocs, de szerinted egy hónapban egyszer vannak együtt? Amikor mi babát tervezetünk, hát majdnem minden nap együtt voltunk, volt, hogy egy nap akár többször. Hát, aki megmondta a menstruációhoz való viszonyítás nélkül (ugyanis nyilván ahhoz tudod mérni, hogy nagyjából mikor van ovulációd), annak gratulálok!

2018. aug. 31. 18:53
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Jajjj Istenem.... ennyi embert... akkor egyfolytában tesztel míg megnem jön, a nemvárt napjától.... de ha az előző menzesztől nézné a 14napot csak csalódna mert akkor kb csak a ovuláció van.

Belém ne köss, tudom hogy a várt menzesz napjától kell 14et visszaszámolni, csak ha kb 28napos a ciklusa a 14napnál van elvileg az ovuláció.

2018. aug. 31. 18:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Hat kb amikor csak lehet egyutt vagyunk, ha lehet minden nap, ugy hogy azt nehez volna kiszamolni :)
2018. szept. 1. 06:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Éppen emiatt nem kell számolgatni,mert nem lehet megmondani,hogy hány nap múlva lenne pozi a teszt.Ezért kell megvárni,hogy késsen és azután tesztelni.
2018. szept. 1. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!