Szerintetek még reménykedhetek?
Figyelt kérdés
Ma kellene megjönnie. Tegnap már nagyon görcsöltem meg egy kevés barnázás is volt délután. Mára viszont már barnázás sincs, görcs is elmúlt, reggeli teszt negativ. Ez az első Clostis hónapom. 15-20. nap között végig éreztem szurkálást. 13.napon volt 20 mm-es tüsző, utána nem voltam uh-n, nem tudom melyik nap repedt. Mikor teszteljek megint ha nem jön meg? Xepilt csináltam amiben 2 van, ez jó teszt?2018. aug. 29. 09:53
1/2 anonim 

válasza:

Ha ez negatív, akkor várj legalább 3 napot a következő teszttel.
Én is barnáztam már így, kicsit abbamaradt majd megjött másnap.
2/2 anonim 

válasza:

Ez felesleges kérdés sajnos, nyilván valaki ilyen tapasztalatokkal terhes, valakinek megjön. Szóval mit tehetsz? Vársz. Az meg hogy mikor tesztelj...hát nyilván fogsz holnap is vagy legkésőbb holnapután :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!