Ha minden igaz pont peteétéskor voltunk együtt a párommal. Érzek jeleket a beágyazódásra. Pl puffadás, alhasi szurkálást. Szerintetek reménykedhetek?
Kevesebb szelesítő kaját egyél.
Egyébként majd megtudod amikor kimarad.
Szerintem az aktus után 14 nap múlva tesztelj.
Persze,hogy van remény.De ennyire ne figyeld magad,mert csak bebeszéled magadnak a nem létező tüneteket.
A puffadás, alhasi szurkálás legalább annyira utalhat bármi másra, mint beágyazódásra, terhességre. Amúgy a legtöbb nő abszolút nem érzi a beágyazódást.
Ha nem jön meg a vérzésed, akkor tesztelj, minden másnak a megfigyelését meg hanyagold, ugyanis semmi értelme nincs.
Egyik válaszolónak... De, lehet jele a beágyazódásnak...
Kérdező, szerintem ezek nem azok a jelek.
Utolsónak
Rendben köszönöm..
Majd kiderül hogy az e vagy sem..nem fogom magam figyelni.felesleges
Én tudtam, hogy pont peteéréskor voltunk együtt (nem volt tervezve...) Onnantól semmit nem éreztem, csak a napokat számoltam, na meg jön, vagy nem jön meg... Nem jött, vettem tesztet, pozitív lett. Egyetlen tünetem a gyors szívdobogás volt, de azt se tudtam, hogy az attól van, 6 héttől lettek csak tünetek.
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!