Facelle vizeletsugaras teszt szokott lenni szellemcsíkos? Kép csatolva.
Figyelt kérdés
Ilyen lett, 4 napja késik. Hallottam, hogy sokaknak mutatott pozitív és közben nem
volt baba. Szerintetek?
2018. aug. 28. 22:43
11/29 anonim válasza:
Az xepil 25-os nem feltetlen kell mutatnia ha ez is ilyen halvaby
12/29 anonim válasza:
Ez negatív, nekem ilyen teszt után megjött.
14/29 anonim válasza:
12-es! Attól hogy neked megjött,még a kérdező tesztje nem biztos hogy negatív...
Nekem ennél halványabb volt a facelle tesztem 2 nap késésnél és nem is lett erősebb csak az 6.nap késésnél.
Én várnék a helyedben holnapig legalább és ugyanúgy facelle teszttel próbálkoznék.
15hkm
15/29 A kérdező kommentje:
Teszteltem. Digitális teszt negatív, ugyanilyen facelle pedig ugyanilyen erősségű halvány pozitív (??).
2018. aug. 29. 09:05
16/29 anonim válasza:
Akkor nem szellemcsíkos az:))
3 nap múlva csinálj újat és ha az is pozi,akkor jelentkezz ve az orvoshoz:)
18/29 A kérdező kommentje:
Ma van időpontom dokihoz, nemsokára megyek. Majd írok.
2018. aug. 29. 09:12
19/29 anonim válasza:
Most őszintén... mennyi az esélye annak, hogy az üzletből csakis a rossz facelle tesztet vetted el... nem is egyet, kettőt... ?!
Remélem erősödni fog, megy a drukk!
20/29 anonim válasza:
Facelle teszt 10-es érzékenységű, xepil, clearblue 25-ös :) itt valószínűleg baba van :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!