Mennyire megbízható a Movo Romed márkájú vizeletsugaras terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Április végén történt. 2 hete teszteltem Expect teszttel, ami negatív lett. Most ismételnék. Megbízható?2017. jún. 19. 10:08
1/7 anonim válasza:
Nekem az expect esedekes mensi elott 3nappal mar kimutatta :) x-epill 4,5hetesen halvanyan (lehet rossz volt a teszt) de az expect szep eros csikkal mar mutatta :) 14+1napos kismama
2/7 A kérdező kommentje:
Szóval, ha az Expect negatív lett akkor biztos lehetek benne, hogy nem vagyok terhes?
2017. jún. 19. 10:26
3/7 anonim válasza:
Ha két hete teszteltél negatívat (ami elvileg mensi környékén lett volna) Akkor már rég menstruálnod kellett volna... ergó 2 hete még meg se jött? Ha nem jött meg tesztelj egyet és irány a doki, ha pozi azért, ha meg negatív akkor meg azért... Egy teszt nem teszt főleg, ha nincs mensi.... Helyedben már rég teszteltem volna egy másik fajtával is.
Minden jót!
4/7 A kérdező kommentje:
Holnap reggel első vizeletből fogok tesztelni Movo Romed teszttel. Alapból rendszertelen a menstruációm, tehát nem tudom, mikor fog megjönni, vagy mikor maradt el.
2017. jún. 19. 10:33
5/7 anonim válasza:
Az expect is lehet hibas :) de en anno 3 expectet is csinaltam meg 2 xepillt es 1 facellet (xepillbe volt 1 rossz is) tesztelj meg aztan eredmenytol fuggetlenul orvoshoz kell menni, hogy miert nincs menstruacio
6/7 anonim válasza:
A negatív teszt eredmény mindig kétesélyes: vagy tényleg negatív, vagy korán teszteltél és azért mutat negatív eredményt még.
7/7 anonim válasza:
Hat héttel aktus után (ha jól számolom, kb. annyival utána teszteltél:április vége=>június eleje, az nagyjából annyi) már bármelyik teszt negatív eredményét biztosra lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!