Mitöl lehet teherbe esni?
Figyelt kérdés
Csak szexel lehet teherbe esni vagy pl fürdés közbe is be kerülhet a vizböl a sperma ha nem szexeltünk csak pl ott maradt egy kicsi de ki mostuk a kádat fürdés elött nem.nagyon de egy.kicsit ki vagy ha meg fogok egy tárgyat és van rajta sopemre és aztán a vaginámhoz nyulok vizes kézzel mosás céljábol akkor is be kerülhet sperma ha elötte kezet mostam mi elött ahoz a tárgyhoz értem volna?2018. aug. 28. 16:57
11/17 anonim válasza:
az se mindegy, hova dugja...
12/17 anonim válasza:
Igen én így lettem terhes,vigyázni kell,főleg a strandon a medencében uszkáló pocakos német turista bácsik veszélyesek,sose ülj a helyükre a medencében.
13/17 anonim válasza:
Remélem csak 8eves vagy, és most tanulnod a szorzotablat.
14/17 A kérdező kommentje:
Epp erre akartam ki jukadni hogy ijen módon be juthat e a hüvelybe a sperma ???
2018. aug. 29. 07:09
15/17 anonim válasza:
Ha még mindig nem érted, akkor tényleg vedd elő inkább a szorzótáblát. :)
16/17 A kérdező kommentje:
El multam 18 nem.kell osztani az észt ha lehet arra valaszojj amit kerdeztem
2018. aug. 29. 23:00
17/17 anonim válasza:
Mások már válaszoltak, csak el kell olvasni. Ha abból nem érted, akkor én sem segíthetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!