Szerintetek van esély a babára vagy ebböl még bármi lehet? Mikor tesztelhetek? Görbe csatolva!
2010. jún. 21. 15:30
1/6 anonim válasza:
Én a helyedben reggel kipróbálnék egyet! :D
Drukkolok!
És nagyon esélyes a görbe!
2/6 anonim válasza:
van: méghozzá azért, mert látom, hogy a múlthavi végénél magasabb a mostani hőd. (remélem a többi görbéhez viszonyítva is)
:) drukkolok. még 2 nap
3/6 anonim válasza:
Nagyon szép a görbéd, én babásnak mondanám!!!!
Reggel csinálj egy tesztet, nagyon drukkolok neked! :)
Aztán írd meg mi lett...:)))
4/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Csak csendbe megsugom,hogy tegnap reggel csináltam egy tesztet ami negativ lett.Tudom,hogy korai volt még csak aggodom a méhenkivüli miatt,mert 2 hónappal ezelött is ilyen szép görbével öszzehoztunk egy méhenkivülit.Akkor már 11.dpo-n délutánni vizeletböl pozitivat teszteltem.Ezért volt a nagy türelmetlenség.
2010. jún. 21. 16:56
5/6 anonim válasza:
Én is szorítok neked a babóért. Írj, hogy mi lett.
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Ra reggel teszteltem és sajnos negativ,a höm is kezdett lefele menni,igaz ma egy kicsit korábban mértem.Nagy valószinüséggel ebböl mensi lesz,van egy kicsi barnás nyálka szerü valami.na mindegy,a remény hal meg utoljára.
2010. jún. 22. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!