11/27 anonim válasza:
2 nap múlva ismételd meg, amúgy szerintem igen, pozitív.
12/27 anonim válasza:
Sztem negatív.
A csíknak nincs színe. Vagy élőben rózsaszínes?
13/27 anonim válasza:
Én akkor örülnék, ha látnék 2.csíkot,mert ezen nem látni
14/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom élőben milyen színű, mert nem tudom eldönteni. Nem élem bele magam semmibe, pár nap múlva megismétlem.
2018. aug. 26. 13:19
15/27 anonim válasza:
Nekem is ilyen halvány volt, itt a kérdésem ott a hozzászólásban a teszt fotóm, majd utána amit másnap csináltam.😃 csinálj még azért 😉
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
16/27 anonim válasza:
Ugyanilyenem vooolt!!! 3 hós végeredmény szuszog a kiságyban. Érezni fogod ha ott van :) szurkolok :)
17/27 anonim válasza:
Megismételted? Én drukkolok, h pozi legyen,de láttam már nem egy ilyet x-epilnél. Én már 5x voltam terhes, de a nemvárt napján ettöl jóval erösebb volt. X-epilnél én csak a határozottnak hiszek!
18/27 FigKate válasza:
Én látom nagyon halványan! Szurkolok!
20/27 A kérdező kommentje:
Még nem teszteltem, de nem jött meg.
2018. aug. 28. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!