Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha éjszaka/hajnalban felkelek...

Ha éjszaka/hajnalban felkelek pisilni, akkor a reggeli első pisit hogy kivitelezzem?

Figyelt kérdés
Éjszaka fel szoktam kelni 2 és 5 körül is pisilni. Egyébként 7-kor kelek. Mikor teszteljek?

2018. aug. 7. 20:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
19%

Én is sokszor felkelek éjszaka.En úgy csináltam hogy szerencsémre a reggeli kelés előtt kb fél órával ébredhettem és annyira kellett pisilnem,hogy belepisiltem egy vizelet tartó edénybe(gyógyszertárba kapható) és visszacsavartam!Amikor a tényleges felkelés volt,akkor mártottam bele a tesztet!

Nem volt büdös a vizelet,hiába állt egy kicsit!

És jó volt,hiszen pozitív lett!

Remélem tudtam segíteni 😁

2018. aug. 7. 20:48
 2/15 anonim ***** válasza:
11%
A legtöbb teszthez nem kell reggeli vizelet, de nagyon nem normális, hogy éjszaka kétszer is ki kell menned.
2018. aug. 7. 20:51
 3/15 anonim ***** válasza:
63%

Én terhesség előtt is sokszor jártam éjszaka a wcre,hiszen sokat iszok napközben!

Főleg mióta ez a nagy meleg van!Azóta megduplázódott az éjszakai wc száma 😄

1#voltam

2018. aug. 7. 20:56
 4/15 A kérdező kommentje:
Nekem mindig ki kell mennem éjszaka, talán néhányszor volt olyan, hogy átaludtam az éjszakát. Ha a hajnali 5 órai pisikor tesztelek az jó? Vagy akkor már mindegy és lehet 7-kor?
2018. aug. 7. 21:09
 5/15 anonim ***** válasza:
Annyira mindegy egyébként, ha nem valami nagyon korai dpo-n tesztelsz, akkor nem kell hozzá reggeli vizelet, tök mindegy, hogy hajnal, vagy reggel csinálod meg.
2018. aug. 7. 21:17
 6/15 anonim ***** válasza:

Jó lesz az 5órai vizelet is hozzá!

Tényleg érzékenyek már ezek a tesztek.

2018. aug. 7. 21:18
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem az a lényege, hogy hány órakor csinálod, hanem hogy közben órák hosszat nem iszol. Szóval ha felkelsz pisilni, az nem baj, csak ne igyál, ha lehet. Szerintem az 5 órai a legalkalmasabb.
2018. aug. 7. 21:23
 8/15 A kérdező kommentje:
Oké, köszi :-)
2018. aug. 7. 21:33
 9/15 anonim ***** válasza:
2-3 óra elég, jó 5 és 7 is. Ha már késik, du. is jó, vagy este. Tapasztalat ;)
2018. aug. 7. 21:35
 10/15 anonim ***** válasza:

Hát én úgy tapasztaltam, hogy tökmindegy. Korán teszteltem, 9. dpo-n, nem első pisiből, és pozitív lett. Előző gyereknél 11. dpo szintén nem elsőből lett pozitív. Ha meg nem vagy olyan baromi türelmetlen, mint én, és esetleg kivárod a mensi késését is, akkor pláne mindegy szerintem.

Off: én is kelek éjjel 1-2x pisilni. Szerintem normális, pláne, mert mindig lefekvés előtt vagyok a legszomjasabb, ilyenkor iszok, persze, hogy pisilnem kell éjszaka.

2018. aug. 7. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!