Ha éjszaka/hajnalban felkelek pisilni, akkor a reggeli első pisit hogy kivitelezzem?
Én is sokszor felkelek éjszaka.En úgy csináltam hogy szerencsémre a reggeli kelés előtt kb fél órával ébredhettem és annyira kellett pisilnem,hogy belepisiltem egy vizelet tartó edénybe(gyógyszertárba kapható) és visszacsavartam!Amikor a tényleges felkelés volt,akkor mártottam bele a tesztet!
Nem volt büdös a vizelet,hiába állt egy kicsit!
És jó volt,hiszen pozitív lett!
Remélem tudtam segíteni 😁
Én terhesség előtt is sokszor jártam éjszaka a wcre,hiszen sokat iszok napközben!
Főleg mióta ez a nagy meleg van!Azóta megduplázódott az éjszakai wc száma 😄
1#voltam
Jó lesz az 5órai vizelet is hozzá!
Tényleg érzékenyek már ezek a tesztek.
Hát én úgy tapasztaltam, hogy tökmindegy. Korán teszteltem, 9. dpo-n, nem első pisiből, és pozitív lett. Előző gyereknél 11. dpo szintén nem elsőből lett pozitív. Ha meg nem vagy olyan baromi türelmetlen, mint én, és esetleg kivárod a mensi késését is, akkor pláne mindegy szerintem.
Off: én is kelek éjjel 1-2x pisilni. Szerintem normális, pláne, mert mindig lefekvés előtt vagyok a legszomjasabb, ilyenkor iszok, persze, hogy pisilnem kell éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!