Mindig szerettem volna 2. babát is, de xanax mellett nem vállalhatom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem volt testvérem, mindig azt mondtam nekem legalább 2 gyerekem lesz. Most van egy gyöngyörű 4 éves kisfiam, AKIT imádok. Sajnos xanaxot kell szednem a folytonos szorongásaim miatt. Mellett pedig szóba sem jöhet a terhesség. Tanácstalan vagyok, gyakran szomorú.2010. jún. 21. 14:34
1/9 anonim válasza:
Xanax mellett???!!! ezt ugyan ki mondta neked?! ez baromság!
ugyan, kérdezd már meg a nőgyógyászodat! simán vállalható a terhesség!
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, megkérdeztem több orvost is, köztük genetikust akik javasolják a gyógyszermentességet terheség alatt. Főleg xanax mentességet.
2010. jún. 21. 14:57
3/9 anonim válasza:
És a sanaxról nem próbálsz meg leállni??
4/9 A kérdező kommentje:
De igen. MOst szeretnék csak nem olyan egyszerű!
2010. jún. 21. 15:42
5/9 anonim válasza:
akkor viszont a xanaxot kell kiváltani, pl. seduxenre. azt pl. lehet terhesen szedni, nekem is kellett egy időben szednem.
figyi, nehogymár sz.ros nyugtatók miatt ne ess teherbe!
a 0.25ös xanax szinte semmi.
6/9 anonim válasza:
Én a 0,25-ös frontint szedtem egész terhességem alatt, az első perctől kezdve. Teljesen egészségesen született a kisfiam! Mondjuk én levittem az adagomat napi 1szemre, csak este kellett bevennem. Nagyon nagyon nehéz volt, mert a szervezet hozzászokott, 2hónapba telt mire a napi egyet megszokta a szervezetem...
7/9 anonim válasza:
Második vagyok, bocs nem megbántani akartalak, csak kérderztem, anyám is szedte anno, de le tudta tenni, tudom, hogy nehéz, de ne hogy már egy sz.ros gyógyszer miatt ne legyen gyermeked.
8/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem mindenképpen fordulj orvoshoz a gondoddal. Biztosan van megoldás.
Tudom, könnyű kívülről okosnak lenni, de esetleg megpróbálkozhatnál pszichológushoz elmenni, és mellé valami természetes nyugtatót szedni.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen a pszichológus is folyamatban van. Sajnos sok gyógyszerérzékenységem is van, így a hova és a valeriana is ki van zárva. Nem bírtam őket szedni. Marad a Sedatif Pc de az nagyon gyenge a xanax után. Mindent megpróbálok magam és egy újabb gyerek érdekében.
2010. jún. 22. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!