Az ovuláció mibenléte. Hogy is értelmezzem?
Ez a 11. Próbálkozásunk, ergo szeptemberben becsöngettek nekünk ☹Letelt az egy év. Van már egy gyerekünk, aki derült égből villám volt 8 éve. 😍
Már agyon morfondíroztam, szadiztam, szidtam, utáltam magam,hogy moert nem vagyok képes ugyanarra, amire 2010 nyarán?! Es ekkor jött egy apró kérdés. Az ovuláció akkor van, amikor a legnyúlósabb a nyák vagy a nyákot követő első nap,amikor már megváltozik az állaga? Nagyon guszta tudom..... Nekem egy hétig is eltart mindenz, így elég nehéz belőni azt az egy napot. Sokszor van fájdalmam is, de akármit veszek támpontnak, sikertelenség jön a ciklus végén. A dokim múlthónapban lerázott. Uh es cyto volt + vizsgálat. Szerinte egy év még nem idő, már van gyerekem, ne aggódjak, nagy baj nem lehwt. Fogyjak, sportoljak, aztan ha decemberig sem jarunk sikerrel jöhet a hormonok adta segítség. Szóval kivizsgálásokról szó sem eset.... Szeptemberben termeszetesen felkeresek másik orvost, de addig is gondoltam kiokosodom a témában. Köszönöm!
A nyáktünet önmagában nem mondja meg, hogy mikor van ovulációd. (Sőt az összes tüneti módszer csak nagyjából képes erre) Meg kell figyelni a nyák minőségét. Azt, hogy nálad milyen a legtermékenyebb típus. Amikor ezt tapasztalod, olyankor célszerű együtt lenni. Visszanézve ad támpontot a nyák. Ha három egymást követő napon tapasztalsz kevésbé termékeny típusú nyákot, akkor túl vay az ovuláción. (Babaprojekt szempontból ez már csak arra jó, hogy tudhatod, hogy volt ovud. Az is valami...)
Hőmérőzéssel többre lehwt jutni.
Illetve méhszájat lehet még figyelni. (Annak, aki eléri)
Bocs ha hülye a kérdés, de apuka egyezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!