Mikor volt? Sos

Figyelt kérdés

17-én pénteken volt 15mm a tüszőm, kedden-szerdán-és ma csütörtökön használtam ovus teszteket.

A keddi napon két erős csík volt, tegnap picivel halványabb, illetve ma is hasonló volt mint az előzőm.

Méhnyaknyákot kedden és szerdán tapasztaltam ma már kevésbé..

Mikor volt peteérésem?

2018. aug. 23. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Kicsit mintha meg lennél kattanva. Miért kell ezt órára pontosan tudni? Dugjatok, amikor jól esik, ne foglalkozz a nyákoddal.
2018. aug. 23. 21:40
 2/5 A kérdező kommentje:
:) Nem vagyok megkattanva, csak itt azt hittem valaki “okosabb” nálam hogy tudja mikor lehet.. Sajnos eléggé rendszertelen a ciklusom és nem tudom kikövetkeztetni emiatt! De köszönöm szépen azért!
2018. aug. 23. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kétnaponta szexeljetek, akkor biztosan beleestek a megfelelő időszakba, nem kell ezt ennyire pontosan tudni, hogy mikor van ovu.
2018. aug. 23. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű tegnap esetleg ma
2018. aug. 23. 22:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm nektek! Bízunk benne nagyon most hátha:)
2018. aug. 23. 22:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!