Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mehen kívüli terhesség utáni...

Mehen kívüli terhesség utáni ismételt terhesség? Kinél mikor s hogyan?

Figyelt kérdés
Volt egy 5 hetes méhen kívüli terhességem ami épp felszivodoban van, mivel nem műtöttek és nem kaptam gyógyszert magától rendeződik majd és megjön a menstruaciom! Akik hasonló cipobe jártak vártak valamennyit vagy próbálkoztak tovább a babaval ? Doki azt mondta mivel a testem fogja ezt elrendezni mint egy késői menstruaciot így ha úgy érezzük belevaghatunk ! Akinél volt ilyen hogy felszivodott a terhesség mennyi időt várt illetve a következő terhessége probléma mentes volt e ?
2018. aug. 24. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos szétrepedt a petevezetőm és el kellett távolítani. Mi vártunk pár hónapot, nem orvosi utasításra, két mensi után már lehetett volna, hanem nekem akkora trauma volt, hogy előbb fel kellett dolgoznom. Amikor úgy döntöttünk, hogy újra megpróbáljuk, rögtön összejött az első hónapban, és minden rendben van azóta, most vagyok 20 hetes.
2018. aug. 24. 22:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, próbálkoztunk. Egy petefészekkel és ismét méhen kívüli lett de az már a májamat támadta.

Most vagyok 38 és feladtuk, szakítás lett a vége mert nagyon megviselt mindkettőnket az egész.

2018. aug. 24. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Engem ugyan műtöttek, de a petevezetőmet sikerült megmenteni. Februárban volt a műtét, áprilisban már terhes voltam. Problémamentes terhesség után született egy kisfiam. Pluszban nekem előtte és utána is volt vetélésem is, ennek ellenére ma már 3 gyerekes anyuka vagyok, szóval ne add fel!

Mivel a méhen kívüli terhesség semmilyen formában nem érinti a méhet és annak nyálkahártyáját, így rögtön lehet próbálkozni, de azért egy UH-val érdemes lenne ellenőrizni, hogy teljesen felszívódott-e a terhesség.

2018. aug. 25. 00:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1 hét mulva nézik meg hogy felszivodott e ! Én úgy vagyok vele lehet várnék 1-2 mensit az újabb próbálkozás előtt !
2018. aug. 25. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!