Ha valaki két hetente kokaint fogyaszt buliban, és a párja is, ez milyen hatással van arra, ha gyereket szeretnének?
Figyelt kérdés
A férfi azt mondja,ő nem függő,mert hogy csak buliban használja. És meg bírja állni,hogy két hetente szívja. A nő is fogyaszt vele ugyanígy. Ha gyereket szeretnének egészséges lesz így?ha mondjuk a no abbahagyja mikor megtudja,hogy terhes. De addig így lajtosan mindketten nyomják...továbbá akkor mi van ha csak a férfi űzi ezt a tevékenységet és a nő nem?ha csak a férfi szív két hetente? Lehet így egészséges gyerek?2018. aug. 22. 08:31
21/29 anonim válasza:
Nyilván nem azt fogja hangoztatni hogy egy függő gyenge felelőtlen idiota vagyok... Hanem felmentést keres és ad magának. Az ilyen ember az, aki bármi történik mindig másra keni más a hülye, csak ő normális
22/29 anonim válasza:
Ismerek ilyen part. Ével óta nem jön össze nekik. Remélem amíg ennyire buták nem is fog. Normális anya és apa nem narkozik. A baba lehet egészséges de beteg is. Viszont kevés az esélye hogy egy kokainos anyuka meg apuka normálisan, felneveljen egy gyereket. Vegyenek inkább kaktuszt vagy egy csigát.
23/29 A kérdező kommentje:
És az a pár milyen gyakran fogyasztja a szert?
2018. aug. 22. 14:16
24/29 anonim válasza:
Ennyire nem tudom. De ilyen alkalmi.. Bulikban. Sztem nem is való nekik baba. Ők már erős harmincasok. Azért ennyi idősen már illene kis agyat is noveszteni
25/29 A kérdező kommentje:
Pasi itt 33 éves a nő 26. Pasinak néha állítólag merevedési zavara is van,mert rágörcsöl, azt mondta néha potencianövelőt is szed.
2018. aug. 22. 14:49
26/29 anonim válasza:
Ismerek tobb ilyen csaladot, kivetel nelkul fogyatekos a gyerek... az egyik kislany mar 4 evesen menstrualt egy ilyen kapcsolatbol. Az a baj, hogy a sperma karosodik es az pontosan nem tudom, de valahogy 4-6 het kozott van azt hiszem, mire uj, egeszseges termelodik. En nem szorakoznek ilyennel. Nem itelem el oket, amiert alkalomadtan fogyasztanak, de ha gyereket akarnak, akkor en a helyukben teljesen leallnek vele legalabb 3-4 honappal elotte. Biztos, ami biztos.
27/29 anonim válasza:
Unokatesóm és a párja "csak" füveztek. A lány terhes lett, abbahagyta. A kislány autista, apa meg lelépett.
28/29 anonim válasza:
Merevedesi zavar mert ragorcsol? Kerlek... az a szertol van. Nem o az egyetlen akinek hasonlo gondja lesz a drogoktol, hol all, hol nem all 😀 de akkor erre is van neki egy remek kifogas, ragorcsol. Ez aztan az onigazolas, tenyleg mindenki hulye, csak o a normalis 🙂 A kemeny valosag viszont ugy szol, ha mar most igy vedekezik, kesobb ez csak rosszabb lesz, nem neha cuccol majd, hanem amikor csak teheti, es ha nem kapja meg, bizony mason is csattanhat. Sok sikert 😒
29/29 anonim válasza:
ennyi baromsagot reg olvastam, biztos azert lett autista a gyerek mert szivtak egy kis fuvet..jezusom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!