Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet vérezgetés (barnás...

Lehet vérezgetés (barnás folyás) a terhesség nagyon korai szakaszában?

Figyelt kérdés
Késik 3napja és izgulok mert két babám már el vesztettem. Kisci barnás folyásom van és nem tudom ez most jó jel vagy kezd ki löködni.
2007. dec. 2. 12:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy igen. Sőt valaki végigmensturálja terhességét.

Sajnos az is lehet, hogy a menstruációd előjele.

Drukkolunk, hogy baba legyen! Tesztet próbáltad már?

Mert ha pozitív lenne, akkor már most felkeresném az orvost a helyedben, és elmondanám neki, hogy kétszer ment el baba és aggódsz, mit tegyél. Szóval tesztelj légy szíves!

2007. dec. 2. 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teszt és irány a doki mindenképp. Ha már volt vetélésed, egy esetleges terhesség veszélyeztetett terhességnek számíthat és nem árt, ha minél hamarabb megvizsgál az orvos. Egyébként a barnás folyás normális lehet.
2007. dec. 2. 16:22
 3/3 anonim válasza:
Én voltam dokinál és terhes vagyok kb 4-5 hetes eddig nem volt csak a szúró érzés a petefészekben ma megjelent egy kis vérzés. Szerintetek baj van?
2015. nov. 5. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!