Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakításos módszerrel...

Megszakításos módszerrel mekkora esély van a teherbeesésre?

Figyelt kérdés
Tudom senki nem tudja a pontos választ. De azért kérdezem mert szeretnénk babát, de a költözés stb. miatt inkább 2-4 hónap múlva lenne jó ha sikerülne. De úgyse fog azonnal amikor szeretnénk. De nem is merem még élesbe, mert attól is félek hogy egyből sikerül. Végülis az se lenne nagy baj, csak számolgatok hogy hogy lenne a legjobb. Lécci normális válaszokat írjatok. 😊
2018. aug. 15. 19:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
Először el kellene döntened,hogy most akor jöhet a baba vagy sem.
2018. aug. 15. 20:46
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

5-öshöz hasonló tapasztalatok. 6 év megszakítás után rendesen, 4 hónap alatt terhes lettem.

Utána kb mindig megszakítás. Mikor nem, akkor 1x megjött még, utána már csak a baba jött.

Aztán megszakítás ment tovább, egyetlen pont úgy időzített alkalom volt tavaly novemberben, mikor nem volt megszakítás...

Hétfőn megszületett a 3. babám :)

2018. aug. 15. 20:56
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Megszakítás két évig (nem lett volna semmi baj ha sikerül mert szerettünk volna vmikor tesot) majd az első éles hónapban sikerült
2018. aug. 15. 21:38
 14/16 anonim ***** válasza:
12 megszakitassal nen estem teherbe, de ne erre alapozz, egyszer olvastam valamit, h 70% az esely, h igy egy even belul osszejon, hat nekunk nem jott :)
2018. aug. 16. 11:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Sok év megszakítás, nincs baba, egy éles helyzet, mar hat éves múlt a gyümölcse :)
2018. aug. 19. 07:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi 2 évig megszakítással "védekeztünk",aztán mikor elhatároztuk hogy babát szeretnénk,az első hónapban összejött.
2018. aug. 25. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!