Peteérés előtti vagy utáni baba?
Az a petesejt aznap termékenyült meg, amikor megérett. Se nem 4 nappal előtte, se nem 1 héttel utána. Ha valóban akkor volt a peteérés, amikorra mondod, akkor a 4 nappal korábbi együttlétből a kis katonák túléltek, és ott várakoztak, hogy megtermékenyítsék.
2018. aug. 14. 14:14
2/11 A kérdező kommentje:
Nem így értettem a kerdesem hanem úgy hogy hogy teszt szerint a peteeres előtt állapotot a tesztek ezen időszakban már elég erőteljes pozitív vonallal jelzik míg nekem elég halovany ahhoz hogy abból legyen ..... viszont ovu teszt segítségével tudom hogy biztosan volt akkor peteeres ....
3/11 A kérdező kommentje:
15 dpo elvileg és vasárnap épp hogy egy leheletnyi csík volt rajta ma már erősebb 17 dpo n de meg ezt se mondanám hogy megnyugtató ....
inkább a pete érés előtt szoktak teherbe esni a nők,nem pete érés után
2018. aug. 14. 14:22
Ne foglalkozz a csík erősségével, az semmit nem jelent. Van akinek még több ezres hcg-vel is csak halvány csíkja van.
Egyszer nekem sem erősödött, pár napra rá meg is jött, elhalt a terhesség.
Következőnél erősödött, mégis elhalt a terhesség 2 hét késés után...
Szóval, ha késik már, és pozitív a teszted, mindegy, mennyire erős csíkkal, akkor kérj időpontot az orvoshoz lassan.
2018. aug. 14. 14:26
6/11 A kérdező kommentje:
Jövő hét csütörtökön mennek hozza mindenképp rákszűrésre így akkor egyben letudom azt is ! Köszönöm a válaszokat nagyon remelem hogy minden rendben !
Július 29 körül lehetett ovulációd,ovu után a petesejt max.24 óráig megtermékenyíthető.Peteérés után 1 héttel nem eshettél teherbe,mert akkor nem volt mit megtermékenyíteni,de ez nyilvánvaló.
2018. aug. 14. 14:42
8/11 A kérdező kommentje:
Igen ez így van , csak két gyerekes anyaként már teszteltem párat és a fiukkal 10-11 dpo már határozott csík volt itt meg 14 alig alig valami .... és azért az ember fel bárhogy is van
9/11 A kérdező kommentje:
Főleg így hogy tudom a konkrét napot ami peteereskor volt .... és abból kiindulva igencsak halvány teszt :( de jövő héten kiderül arra már közel 6 hetes leszek talán látunk valamit bár előzőleg mindig 8 hetesen mentem csak ....
Szia!
3 van nekunk is.
A 3. Gyerekkel (fiú) a szex napjatol tudtam h terhes lettem (nem lattam meg negativ hcg tesztet amit en pisiltem volna le 🤣) 5. HÓNAPBAN lett pozitív tesztem. A letezo osszes szutykos tesztet lepisiltem mind NEGATIV volt laboros tesztet is. (Vervetel nem volt mert felesleges volt) A dokim azt mondta hagyjam ezeket a teszteket ott az uh kep. Idegesito volt en is paraztam h elvetelek stb stb.
25-en lesz 4 honapos a fiam.
Azzal foglalkozz arra hondolj hogy EROSODOTT. Tehat notta hcg szint.
Vegyel vmi olcso tesztet tizet es 2 naponta tesztelj szamozd be erosodni fog es attol megnyugszol!
2018. aug. 14. 21:29
Kapcsolódó kérdések: