Ha beágyazódás 4 hete történt nő már a has? Vagy vannak tünetek?
Figyelt kérdés
2018. aug. 14. 07:29
1/4 anonim válasza:
Beágyazódás után kb. 8 hetes a kismama. A has még nem nő, maximum puffad. Terhespocak (ami a növekvő magzat okoz) félidő után várható, főleg első babánál. A tünetekből soha semmi nem kötelező, vagy van, vagy nincs, minden normális. Nagy átlagban ilyentájt szokott kezdődni a hányinger és a fáradékonyság. De erre nincs szabály, hangsúlyozom.
2/4 anonim válasza:
*..."beágyazódás után NÉGY HÉTTEL..." a négy héttel kiamaradt
3/4 anonim válasza:
Inkább csak 6 hetes terhesség lenne. Vagyis kb. egy hete késik, ez az első tünet, és szép egyértelmű pozitív a terhességi teszt. Tünet még ilyenkor nem igazán szokott lenni.
A has akkor kezd nőni, mikor a méh túlnövi a szeméremcsontot, ilyenkor még biztos nem. A 20. hét körül kezd egyértelműen pocak lenni, de ruhában ilyenkor se feltűnő.
4/4 anonim válasza:
Nekem tünet a nagyon érzékeny mellbimbó volt, láthatóan meg is duzzadt hirtelen a mellem. Ebből már a pozitív teszt előtt 1 héttel sejtettem, hogy itt baba lesz. A hasam kb a 25. hétre lett úgy egyértelműen látható, de már a 9.héttől egy farmerem sem jött rám mert a hasamnál úgy éreztem minden szorít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!