Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ennyire fáj? Ovu? Vagy beágyaz...

Ennyire fáj? Ovu? Vagy beágyazódás?

Figyelt kérdés

Tegnapi nap nagyon fájt a hasam alja.

Mikor leültem,felálltam szinte belehasított.

Elözményeim:júni.8án mütöttek.sajnos missed ab volt.

Egy hónap után kontroll.Ott a doki rendben talált mindent.

Azt mondta amikor elsönek megjön(pár nap után megjött,mütettol számolva 36 napra),onnantól lehet újra a babán ,,dolgozni,,.

Egyszóval fogalmam sincs hogy számoljam ezt a ciklust és hogy mikor lehetett peteérésem.

Ha tegnap ez peteérés volt elég erősen fájt.ma már enyhébben érzem.19.ciklusnapom volt.

De beágyazódásnak pedig túl kevés ez az idő nem?mert maga a beágyazódás 5-7 nap.

Van valakinek tapasztalata?valaki aki hadonló helyzetben van.

Mit érezhettem ennyire erősen tegnap?

Peteérést sosem éreztem és ez a nyúlos nyák eloszor 7napja volt.azóta tart is.már nem olyan intenzív de tart.

2018. aug. 2. 08:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha most van tejfehérje szerű nyák,akkor most vagy termékeny időszakban.Nagyon nem valószínű,hogy terhes vagy.
2018. aug. 2. 11:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet félreértettél.nem azt kérdeztem h terhes vagyok e.
2018. aug. 2. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem,hogy a beágyzódást terhességre értetted,de akkor biztos félreértettem..
2018. aug. 2. 13:27
 4/4 A kérdező kommentje:

A beágyazódás egy folyamat kezdete:igen a terhességé.

De te honnan lehetsz ennyire biztos hogy azt írod nem nagyon lehetek terhes...

Na mindegy.

Tapasztalatokra voltam kiváncsi,vagy arra ha valakinek így fájt mit jelezhetett.pét vagy beágyazódást esetleg.

De mindenki megnyugtatására írom nem vagyok beteges terhessêgi tünet kereső...

2018. aug. 3. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!