Volt már itt olyan kérdés, amiben az elvetemült nő így akarta megtermékenyíteni magát.
Ne parázz,nagyon kevés az esélye annak, hogy pont peteérése legyen, az óvszerben pedig maradjon több perc vagy akármennyi idő utan életképes sperma és még azt be is tudja fecskendezni magának minőségi romlás nélkül.
2018. aug. 12. 13:13
12/21 anonim válasza:
A bortonben csinaljak ezt. Fecskendőbe beleonti beviszi es a nő megtermekenyiti magat h atkeruljon tokolre ha megszul a baba 6 hos koraig egyutt lehetnek a khban. ( nover vagyok)
Egyebkent megfenyegetett? V magadtol talaltad ki h azt akarja h attol legyen gyereke akit egy ejszaka használt?
2018. aug. 12. 13:26
13/21 anonim válasza:
Szerintem azért kicsi az esélye hogy pont kifogtál egy gátlástalan őrület akinek minden vágya egy gyerek egy vadidegen pasitól akiről semmit sem tud. Nekem egyszer volt életemben egy éjszakás kalandok, de pont hogy attól rettegtem nehogy terhes legyek (pedig védekeztünk) nemhogy még direkt teherbe ejtsem magam. B.Becker azért kicsit más eset, híres és gazdag férfivel lehet hogy több esély van hogy elkövessék ezt....
2018. aug. 12. 13:39
14/21 anonim válasza:
Szerintem lehetetlen, a beckeres sztori is kamu lehet, valszeg rendesen megd,ughatta a hölgyet gumi nélkül, nehezen tudom elképzelni, hogy a szájában tartogatná a cuccost, majd szó nélkül elviharzana a spermabankba. Nem életképesek már a gumiban landolt spermák sem, pár percet meg nyilván ott maradtál szex után.
2018. aug. 12. 14:10
15/21 A kérdező kommentje:
Pár ismerősöm mondta,illetve láttam a fürdőjébe fecskendőket de nem foglalkoztam vele mert eszembe se jutott hogy valaki ekkora őrültségre képes lehet
2018. aug. 12. 14:51
16/21 anonim válasza:
Előbb gondolnék arra hogy drogozik vagy beteg és valamilyen gyógyszer kell beadnia magának, mint erre a verzióra 🙄.
2018. aug. 12. 15:03
17/21 A kérdező kommentje:
Az én verzióm itt a valószínűbb :/
2018. aug. 12. 15:35
18/21 anonim válasza:
Minek dugsz olyan nővel, akinél már csak a gyanú felmerül ilyen baromságra?
2018. aug. 12. 15:50
19/21 anonim válasza:
Ne pánikolj, ha teljesen egészséges és pont peteéréskor voltatok együtt,akkor is csak 20% az esélye,hogy sikerül egy alkalomból. Ha egyáltalán csinált bármit. Ha...
2018. aug. 12. 15:54
20/21 anonim válasza:
Egyébként az jutott még eszembe, hogy biztos nem te vagy az egyetlen, akivel sexel. Szerintem másnak sem jut eszébe magával vinni a használt kotonját. Ha minden egyes tényező meg lenne (peteérés, valamilyen módon életképesen maradt sperma) akkor sem tudná ki az apa. Tehát, ha logikusan átgondolod: egészséges párnál az ovulációt elcsípve is 25% kb az esély. Óvszerből x idő után kivadászott, fecskendővel bejuttatott spermánál szerintem max. 1%-ra csökken. Az pedig, hogy te legyél az apa 50-50. Tehát nem kell jobban paráznod, mint bárki másnál...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!