Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi volt az első amit eszrevett...

Mi volt az első amit eszrevettetek magatokon mikor terhesek lettetek/miből vettetek észre? Kb mennyi idő után?

Figyelt kérdés

Legyszi csak az írjon aki normálisan tud válaszolni!

Előre is köszönöm a választ!

2018. aug. 5. 22:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a legelső jel pusztán annyi volt, hogy késett a menzeszem. Igazából csak megérzésből teszteltem aznap este, nem hittem, hogy tényleg terhes vagyok, aztán annál jobban meglepődtem, hogy pozitív lett. :)

Egy másfél hétig még nem éreztem semmi különöset, utána kezdődött az étvágytalanság, amiből fokozatosan émelygés lett. Utána jöttek a szédülések és az álmosság. Ezek most, a 12. hét betöltése után kezdenek enyhülni, szintén fokozatosan.

2018. aug. 6. 00:23
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Már gőzön sincs mennyi idő után, nagy káosz volt körülöttem akkoriban, de eszembe jutott hogy milyen régen menstruáltam és csináltam 1 tesztet. Ezen kívül semmi nem utalt tergességre
2018. aug. 6. 00:46
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnél zavarni kezdtek a szagok,majd rájöttem,hogy kb.egy hete késik.

A másodiknák még három napom volt a menstruációig,mikor feszülni kezdtek a melleim,és tej csepegett belőlük.Sosem volt ilyen,csak amikor szoptattam.Csináltam egyből egy tesztet kíváncsiságból,és erős pozitív lett.

2018. aug. 6. 03:24
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Mindig ugyanaz a három tünet ( harmadjára már szinte nem is kellett volna tesztet csinálnom, annyira biztos voltam benne)

1. élénk sárga megváltozott vizelet

2. nagyon erős mellbimbó és mellfájdalom (nem olyan mint a pms annál erősebb sokkal)

3. szagérzékenység a kezdetektől

(mivel a ciklusom 30-35 nap között változik, így 35.nap előtt sose csináltam tesztet, ne legyen csalódás a vége)

Most várom a negyedik babát.

2018. aug. 6. 07:27
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Eloszor kesett mar majdnem egy hetet. Furcsa volt hogy nem jon meg pedig gorcsolt a hasam, plusz egyik nap szex utan volt egy verzesem, gondoltam beindul majd reggelre, de semmi. Aztan jo eros pozitiv lett a teszt.

Masodjara meg par honappal szules utan elkezdett minden honapba 1 het kesesekkel megjonni valamiert. Akkor is igy volt, nem is tudom par nap utan miert vettem tesztet ami halvany pozitiv lett.

Most pedig az volt furcsa hogy az elso szules ota marnem volt gorcsok most pedig mensi elott 1-2 nappal voltak neha. Tudtam milyen a beagyazodos gorcs. Halvany de lathato pozitiv lett a teszt

2018. aug. 6. 07:34
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Ja es nem ertett de nyomsra jott par csepp tej a mellembol, pedig miota nem szoptattam mar. Azt hittem hormonzavarom van.

Utolso voltam

2018. aug. 6. 07:35
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Már a menstruáció késésekor elkezdődött a masszív hányinger és a szédülés.
2018. aug. 6. 07:38
 18/25 anonim ***** válasza:
77%

Ereztem, h magas a pulzusom, gyorsan vert a szivem.

Szorulasom volt, erosebben, mashogy fajtak a melleim.

2018. aug. 6. 07:49
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Azonkívül,hogy nem jött meg, semmilyen tünetem nem volt. Mivel évek óta nem jött össze a gyerek, azt hittem, valami betegségem van, mivel a menstruációm is összevissza kimaradozott. Csak azért vettem tesztet, hogyha elmegyek a dokihoz, ne nézzen hülyének.:) Azt hiszem, mindenáron tagadni akartam az egyértelműt,hogy ne csalódjak megint. A pozitív teszt után már másnap jöttek a tünetek, émelygés, fáradékonyság.:)
2018. aug. 6. 08:11
 20/25 anonim ***** válasza:
70%

Az elsőt megálmodtam, majd ébredés után a tükörbe nézve láttam hogy vérzik az orrom. Azonnal belémhasított hogy terhes vagyok. Még volt pár nap a mensiig. Délután munka után csináltam a tesztet, ami nagyon halvány volt, de látszott hogy pozitív.

Másodiknál, délután akartam indulni a patikába kiváltani a fogamzásgátlót, de valahogy jött az ötlet hogy elötte azért csinálok egy tesztet. Nagy meglepetésemre pozitív lett, pedig nem sok esély volt rá.

2018. aug. 6. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!