Expect teszten, ha időn belül kijön halvány csík az lehet téves?
A vizeletsugaras változatára gondolok. Van tapasztalatok ezzel a fajta teszttel?
Köszönöm!
Én látom, de szerintem nagyon messze vannak egymástól a csíkok.
Próbáld meg egy másik fajta teszttel.
Szia !
Nekem ilyen volt Juli végén
A helyzet az hogy volt egy 1.5 napos mensim ez a teszt ennek a mensinek kezdetének a napján készült ! A másfél napos mensi elmúlt , cici fájdalom maradt ! És azóta minden tesztem halvány ! Nem erősödik nem is halványodik .... én nem reménykedem igazából ! És általában én nem is a teszteket hibáztatom ... valószínű elindult valami ami de nem fejeződött be !
Neked azt javaslom holnap reggel csinálj meg egyet ha van rá lehetőség ugyan ezzel a márkával hátha erősödik ! Akkor van remény ! Én addig a helyedben ezt nem vennem készpénznek !
Drukkolok !
Még nem vettem másik tesztet, legkésőbb hétvégén fogok újra tesztelni, mindenképpen jelentkezni fogok.
Szerintem felfáztam, mert fáj a hasam, derekam, és sűrűn járok pisilni. Elképzelhető, hogy fehérje választódik ki és arra reagált a teszt. Előtte nap az xepilen is volt nagyon halvány csík, már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz az új teszt eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!