Enis neked
Jovoheten megyek dokihoz es akkor fogok csak meg nyugodni mikor o is megerositi hogy ott a baba es hogy minden oke
Minden percben azon retegek hogy meg fog jonni
Persze, mindenki idegeskedne... de ha nem erös, meg nem véres, csak barnázás akkor elvileg nem kell.
Lehet mostra már el is múlt :)
Azota nem volt semmi picit meg nyugodtam.
Koszonom a valaszt :)
Szia. Nem még, de megse jött ma kellett volna max holnap...
Viszont nem értem, szerintem nincs baba...
Tegnap ota megy a hasam kicsit, de ez nálam mindig mensi elött egy nappal és az elsö nap van.
De tegnap d.u. volt pár csepp vér, be is a tampon, hogy na megjött, kb két csepp de rendes vér és azota semmi. Na nem értem, de én már nem fogok elöbb tesztelgetni!
Örülök veled minden rendben :)
De vannak menszi szeru gorcseid?
Enis barnazgattam ma reggel megint :(
Nincsenek, de nem is szoktam görcsölni, fájdogál az alhasam napok ota, ennyi... de azt a pár csepp vért nem értem... vagy megjön vagy nem ilyen még nem volt. Oránként legalább üegyek, hogy naa most... és semmi.
De a napokban ugyis pont kerül a végére vagy igy, vagy ugy.
Én ugy tudom az nem nagy baj, amig nem spk és nem vérszinü. De azért beszélj az orvosoddal, az a legbiztosabb!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!