Na hatha nem jon meg neked
Holnap tesztelhetsz megint
Hát nem szeretnék már felesleges csalodást... ugyhogy szerintem várok pár napot.
Csak ezt a tegnapit nem értem... beágyazodás nem lehet, két hétre ovu utn, ha meg a mensi, akkor nem értem, hogy jo egy napja semmi se jött.
De megirom majd akármi lesz, és te is irj ha van valami! :)
De az is lehet hogy kesobb volt ovud es lehet hogy beagyazodas verzes volt
Meg ne add fel amig nem jon meg van remeny
Igen erre is gondoltam, de akkor nagyon késön volt. Mert elvileg 2 hete volt ovum, akkor együtt is voltunk. Aztán után majdnem egy hétig nem, és mult hét szombat, vasárnap. Ami csak egy hete volt...
Naa majd kiderül, csak kinzás a várakozás :) :D
Szia. Köszi az érdeklődést, ma megjött...
Hát legjobban ez a szombati zavart be, adott uj reményt, hogy lehet beágyazodás vagy valami, de nincs baba. Ha az is volt, most ki is megy.
Veled minden rendben? Voltál orvosnál? :)
Nagyon sajnalom :(
Na majd legkozelebb!!Uj honap uj remeny!
Nekem megint elmult a barnazas
Penteken megyek enis dokihoz
Hát nem szomorkodom már.
Csak becsaptak az érzéseim, fura ez a természet :D
De majd lesz.
Remélem akkor minden rendben lesz veled is, majd ott mondanak valami okosat úgyis :D
Lehet hogy nagyon beleelted magad azert produkaltad a tuneteket
Ugy voltam enis az elso gyerekre varva
Mikor elengedtem egy kicsit a gyerek temat,azt mondtam hogy ugyis jon amikor o akar nem stresszelem magam ezert meg sokszor a menszim is kesett
Masodik honapra jott is
Sajnos nincs baba.:(
Tegnep megjott a menszim,azonnal bementem ugyeletre ultrahangon nem latszott semmi.
Az orvos szerint biokemiai terhesseg volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!