Szerintetek van rá esély, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Menstruáció előtt 4 nappal védekezés nélkül együtt voltam barátommal. Már másfél hete késik, pedig nem jellemző. Tesztelni pár nap múlva szeretnék. Szerintetek??2018. aug. 4. 22:26
2/6 anonim válasza:
A remény hal meg utoljára. Aki védekezés nelkul szexel annak mindig lesz esélye. Ez ilyen.. Igaz kicsi de van.
3/6 anonim válasza:
Ha másfél hete késik,akkor bármelyik teszt,bármelyik napszakban biztosat fog mutatni,tesztelni kellene,nem megjósoltatni,hogy terhesség miatt késik-e.
4/6 anonim válasza:
ha a 4 nappal a menzesz előtti aktusból lett terhes és azért késik, akkor éppenhogy még nem fogja mutatni a teszt.
Én a nemvárt előtti napon lettem terhes. Nem akkor volt PÉm, mint rendesen.
6/6 A kérdező kommentje:
Örülnénk neki, ezt elfelejtettem írni. :) Köszönöm a válaszokat.
2018. aug. 5. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!