Lehet esély a terhességre?
Üdvözlet minden kedves válaszolónak! :)
Már több, mint fél éve nem szedek fogamzásgátlót, és nem is védekezünk a párommal. Nincs konkrétan tervben a baba, de nem bánnánk, ha jönne.
A kérdésem az lenne, hogy lehetek e terhes, ha a következőket tapasztalom: 2 nap múlva kéne elkezdődnie a következő ciklusomnak, egy hete elkezdtem érezni a szokásos mellfeszülést, hasgörcsöket, amelyek minden menstruáció előtt jelentkezni szoktak. Mindezek mellett elképesztően fáradt vagyok, napi 20 órát is tudnék aludni. Érzek egy kis hányingert, de nem mondanám, hogy rohannom kell a mosdóba miatta.
2-4 nap múlva szeretnék csinálni tesztet, de kíváncsi lennék, vajon lehet e esély rá. :)
Nagyon szépen köszönök minden választ!
15:53
Lehet, hogy bután tettem fel a kérdést. Pontosabb lett volna azt írni, hogy vajon mekkora rá az esély.
Mivel a teszt még nem mutatná ki, én pedig alig bírok várni kíváncsi lennék ki mit gondol. :)
16:15
Köszönöm a választ! Próbálom nem beleélni magam, de azért reménykedek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!