Mikre kell figyelnem? Mivel legyek óvatos?
Figyelt kérdés
3 napja csináltam tesztet ami pozitív lett!nagyon félek nehogy valami baj legyen mert elég nehezen sikerült!mikre figyeljek vagy miket kerüljek?(pi.:meleg vizes fürdő?)...stb
minden érdekelne!köszönöm előre is!ja és lehet hason fekve aludni!:-)
2010. jún. 19. 21:04
11/21 A kérdező kommentje:
annyira félek hogya holnap mit fog mondani a doki igaz van már 4 pozitív tesztem de egy kicsit félek talán majd akkor hiszem el ha a kis dokikám is igazolja!:-)
2010. jún. 21. 19:57
12/21 anonim válasza:
Gratulálok!!!Ha tudnád mennyire irigyellek!Mióta próbálkoztok?Gondolom régóta azért félsz ennyire.Nyugi holnap írd meg mit mondott az orvos.nem baj ha sokat jársz pisilni én is így voltam a lányommal.Sok sikert!
13/21 A kérdező kommentje:
4. éve probálkozunk majd csak du.4 kor megyek a dokihoz de este akkor majd még meg írom hogy mi volt!vagy mit mondott!gratulálok amugy a kicsidhez!:-)
2010. jún. 22. 10:39
14/21 anonim válasza:
Köszönöm (ha nekem írtad) de ő már nem olyan kicsi sőt.Szeretnénk neki tesót de nem jön össze több mint 2 év.Gondoltam,hogy régóta vártok rá azért félsz ennyire ez érthető.Volt valami bajotok hogy ilyen sokára jött?Spontán sikerült vagy be kellett segíteni valamivel?Nagyon szorítok írj.Amúgy az előző voltam.K
15/21 A kérdező kommentje:
hát mi már mindent végig jártunka mit lehetett annyi hogx most mentünk volna inszemre csak munka nélküli lettem és két hónapja itthon vagyok nem volt tervbe hogy mostanába megyünk aztán végülis úgy néz ki hogy most sikerült!dokinál is voltam!annyit mondott hogy elég korai lenne ki mondani de minden jel arra utal meg amiket nem nagyon értekhogy:Norm. nagy uterus 11mm vastag endometrium,mko ép ov. hát ennyi meg hogy terhesség gyanús vagyok:-)
2010. jún. 22. 19:50
16/21 A kérdező kommentje:
ja meg hogy látott valami kis zsák alakú kicsi nem tudom hogy micsodát!:-)
2010. jún. 22. 19:52
17/21 A kérdező kommentje:
jövö héten kedden megyek vissza addig meg doufastont kell szednem!azt mondta akkor már biztosabbat tud mondani!
2010. jún. 22. 19:53
18/21 anonim válasza:
Az a zsák alakú kis valami az a petezsák volt valószínűleg:)Ez jó jel de miért kaptál duphastont?Nem akarlak bíztatni de egy picit belül szerintem örülhetsz ha pozitív a teszt:)Képzeld én ugyanígy vagyok 1hónapja lettem munkanélküli azért is halogatom a hsg-t most nem lenne túl jó de azért biztosan nagyon örülnénk így is ha jönne a baba.Nektek sem a legjobbkor de 4 év után már oly mindegy nem?Akárhogy is lesz megoldjátok.Sok sikert!Ja és az utolsó voltam.Vigyázz magatokra.K
19/21 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon rendes vagy remélem nálatok is minden rendben lesz!a párodnál minden ok?mert nálunk kicsit vagyis nagyon kevés volt a sperma szám el kezdte szedni ezt a FER14-et 3 hete és szerintem nagyon be vált!
2010. jún. 23. 07:18
20/21 anonim válasza:
Hát a páromnak tavaly csináltak egy andrológiai vizsgálatot ami állítólag jó lett.De attól függetlenül fogok venni neki ártani nem árt.Ennyire jó lenne ez a szer?Hol vetted és kb mennyibe kerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!