Ki nem várja augusztus 15-20 körülre?
Én szeptember 21re nem várom. Elvileg szeptember 5-6 lesz ovu.
B.
Sziasztok Reni vagyok.ez a hónap nekem se sikerült.következő hónap szeptember 20 körül lesz.sok sikert mindenkinek.:)
De messze van még...:(
Nekem sem jött össze ez a hónap. Lehet hogy kicsit el kell engednem. Amúgy is a párom kint dolgozik külföldön így nehezebbek az együttlétek. Úgy érzem szüneteltetni kell mert nagyon rágörcsöltem már. Mindekinek sok szerencsét kívánok és mielőbbi pozitív tesztet.
J
Mi legkozelebb csak oktober 15tol tudunk probalkozni. Sajnos parom kulfoldon van. Nehez ez a varakozas :((
Fanni
Szia J és Fanni.Reni vagyok.
Én is nagyon rákoncentráltam sosem vettem két tesztet.most ebbe az augusztusiba igen.:(sajnos.nagyon ráálltam hogy elvesztettunk egy babát.
De hogy lehet nem akarni?vgy nem erre koncentrálni?mindig ott motoszkál hiába dolgozok és probálok elvonatkoztatni...nem megy...
Fanni:Tudom nehéz lehet de tarts ki.Úgyanígy van egy munkatársnőm is.mindennap elmondja nekem tudom nehéz lehet.addig beszélgethetunk.
Nekem az elmult 8 honapban volt egy missed ab-om es egy biokemiai terhessegem. Plusz 34 vagyok es mar nagyon szeretnenk babat, de a biokemiai ota tobb sikertelen honap van mogottunk. Teljes kivizsgalason is tulestunk, egeszsegesek vagyunk de a baba vagy nem jon vagy elveszitem a terhesseget
Mar en sem tudom mit csinalhatnek.. 😔
N.R.
Mindenkinek sok erot es kitartast kivanok, mert szuksegunk van ra. Remelem, hogy lassan mindenki aki itt csatlakozott ehez a kerdeshez hamarosan atelheti az anyai oromoket!
N.R.
Sziasztok! Mit gondoltok a trimeszter vitaminról? Érdemes lenne elkezdeni vagy pénzkidobás? Megbeszéltük a párommal ha ebben az évben nem jön a baba akkor pár hónapig szüneteltetjük. Tehát még ebben az évben aktívan próbálkozunk. Csak kicsit lazábban...Nem veszek lh tesztet és akkor leszünk egyutt mikor jól esik és persze mikor haza jön külföldről😊
J
Ma reggelre nekem is megjött. Következő nem várt szeptember 24... Ami még nagyon messze van :(
É.
Szia J.én hallottam egyet smást a trimeszterről.de ugyanaz a Gravida is.és magyar termék.van benne jód!!!ami nagyon fontos mert a magyar nők jódszegények.
Én szedem lassan egy hónapja.ában is jobb.90db ami 3 hónapi adag 5890ft az alma gyógyszertárakban adnak rá kedvezményt. A rendes ára 6350ft.
Nem vagyok rosszul tőle és a fiam beteg volt én most az egyszer nem kaptam el.:)
A titok h este kell bevenni.:)sokan reggel éhgyomorra szedik úgy hanyingert okoz.
Én adtam egy esélyt neki missed ab után.Van benne sok vitamin+folsav +jód.+e vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!