Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja augusztus 15-20...

Ki nem várja augusztus 15-20 körülre?

Figyelt kérdés
Van kedvetek együtt izgulni? :)
2018. aug. 1. 22:51
 111/153 anonim ***** válasza:

Én predictor-on gondolkodtam, és a facellen meg a clear blue pluson. Hát nem tudom melyik a jobb. De nyilván ha baba van bármelyik kimutatja. :) persze ha addig nem jön meg!

J

2018. aug. 20. 16:11
 112/153 anonim ***** válasza:

Szia J, en is nagyon kivancsi vagyok hogy mi lesz. En most szombatra nem varom de semmi tunetem sincs. Csupan annyi hogy neha faj a hasam es tegnap mar este 10kor aludtam a szokasos 12ora helyet.

Szerintettek csajok ilyenkor mar kellene erezek valamit? Hat nappal a nemvart elott? Tanacstalan vagyok...

Kerdezo nagyon sajnalom hogy sikertelen honapot tudsz magad utan de drukkolok neked, hogy minel hamarabb pozitivat tesztelj!

2018. aug. 20. 18:06
 113/153 anonim ***** válasza:
Bocsi, N.R voltam 😊
2018. aug. 20. 18:07
 114/153 anonim ***** válasza:

Szia nekem még van 5napom de a szokásos pms tünetek vannak, annyi hogy tegnap délután aludtam egyet mert nagyon fáradt voltam...De az lehet a meleg miatt. Szerintem semmit nem kell ilyenkor éreznünk.Kivancsi vagyok megjön e. Ja meg annyi hogy nekem nagyon görcsöl időnket a hasam. Attól tartok idő előtt megjön :(

J

2018. aug. 20. 18:16
 115/153 anonim ***** válasza:

Nekem csak fajdogal a hasam neha es annyi, plusz belenyilal ide oda. 26ra nem varom ha addig semmi akkor hetfon vagy kedden tesztelek.

Drukkolok neked J es ird meg penteken hogy mi van veled.

N.R.

2018. aug. 21. 07:12
 116/153 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ma teszteltem egy clearblue plus teszttel halványan látok valamit ki mit gondol? Holnapra holnaputánra nem várom.

J

[link]

2018. aug. 23. 17:27
 117/153 anonim ***** válasza:

Szia J, lattom amirol beszelsz de szerintem ez a teszt negativ. Vegyel egy masikat es tesztelj ujra. Amugy azt hiszem ez a teszt csak 25-os erossegu.

Ami nekem van az 15-os, en is lehet tesztelek holnap reggel, bar ma elege gorcsolt a hasam es egeszen a labaimba sugarzott a fajdalom. Szerintem ez nem normalis vagy esetleg volt valaki meg igy kozuletek? Lehet, hogy megsem jott ossze ez a honap nekunk sem

N.R

2018. aug. 23. 18:01
 118/153 anonim ***** válasza:

Szóval akkor ez a teszt tényleg ilyen. Hát szomorú vagyok pedig már keztem azt hinni hogy talán sikerült. 😔🙁☹ sok sikert nektek.

J

2018. aug. 23. 18:06
 119/153 anonim ***** válasza:

Azert meg ne ad fel J, meg van egy ket napod a nemvartig. Szerintem tesztelj ujra. Drukkolok neked!

N.R.

2018. aug. 23. 18:11
 120/153 anonim ***** válasza:
Köszönöm van itthon facelle és digitális is. Majd holnap reggel hátha. De már nincs sok remény. Ti is írjatok majd.
2018. aug. 23. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!