Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másfél hónapja szedek lindynet...

Másfél hónapja szedek lindynette 30 f.gátlót és a barátom a legutobb bennem élvezett el. Lehetek terhes? Azt mondták, hogy két hónapot kell várni, csak utána élvezhet belém, de mindenkitől más véleményeket kapok.

Figyelt kérdés
2008. nov. 2. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én úgy tudom hogy az első hónap után már lehet élesben szexelni, tehát szerintem nem lehetsz terhes.7 évig szedtem sokféle gyógyszert és az első hónap után már nem védekeztünk és nem lett babó.
2008. nov. 2. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A fogamzásgátló 1 hónap után már hat.

Úgyhogy nyugodj meg,nem leszel babás.

Maszatka

2008. nov. 2. 16:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez a fajta a szinte legalacsonyabb hormontartalmú.

Egy levél után hatásos, tehát véd, azonban mint más fogamzásgátlók esetén is előfordulhat , hogy mégis terhes lesz aki szedi, de általában olyankor hasmenés, vagy hányás miatt kiürül valamennyi a szervezetből, így elmegy a hatása..a tesómnál még nem volt gond ezzel kapcsolatban..ilyet szed.

2008. nov. 2. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!