Ez pozitívnak számít?
Sziasztok csináltam tesztet :)
Szerintetek ez pozitív?
Halvány de élőben egyből szembetűnő! 1 perc volt mire kijött:)
Es kb mikor erősödik majd? :)
Szia!
Én pozitívnak látom!Halkan gratulálok :)
Mivel 2 naponta erősödik a hcg szint,vagy 2 vagy 4 nap múlva ismételj ;)
Mennyi késés után lett ilyen?
Igen, az, gratulálok!! :)
4 nap múlva màr sokkal erősebb lesz ;)
Jajj! Köszönöm!☺️☺️ Annyira boldog vagyok... 😍😍
Viszont a mensim még nem késett mostanában kell megjönnie! Egyetlen egy okból teszteltem:
picit érzékeny volt a mellem. És rólam tudni kell hogy a mellem soha nem fáj mensinél se. 9 éves korom óta van havim de soha nem fájt a mellem úgyhogy ez nálam nagyon furcsa.... ezért gondoltam csinálok egyet hátha! Bár negatívra számítottam de mikor megláttam a 2 vonalt nem lehet szavakban önteni amit éreztem.. sírtam örömben! A párommal pedig most este találkozom még nem tudom hogy mondjam el neki!☺️☺️☺️ Nagyon boldog lesz.:) de tesztelni fogok mindenképp hogy erősödik e a vonal! Nagyon remélem! :)
Picit félek míg a havim nem késik.. de nagyon bízom benne hogy rendben lesz minden...🙂🙂
6-os vagyok, én is ugyanígy voltam :)
Este teszteltem késés előtt, fájdogáltak/nak a melleim, nem gondoltam, hogy pozi lesz, nagyon meglepődtem :)))
Nagyon őrült neki.☺️☺️
Hasamat puszilgatta... nagyon édes volt.😁☺️
Meg már azon gondolkozott hogy rendezzük be majd a szobát neki. Meg hogy vajon fiú vagy lány lesz.. mi lesz a neve stb.. 😁 így hirtelen mindent kérdezett.(mint egy gyerek)😁
Én meg mondtam neki nyugi..nem kell sietni! Ha minden jól alakul 9hónapig úgyis pocakomban lesz!😍🙂
De én elősször most azt vàrom hogy a mensim késsen. Aztán utanna orvoshoz is kell menni ő mond igaziból biztosat.:) úgyhogy bennem van még félelem bőven :/ holnap viszont tesztelek ujra hátha erősödik a vonal valamennyire már az nyugtatna picit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!