Ez mèg nem számít pozitívnak? Lh
Most kezdtem az lh tesztelèst, sosem csináltam mèg. Eleinte erōsödött, de a mai mintha halványabb lenne a tegnapihoz kèpest. Valaki, aki jártasabb az ovu tesztekben, írna tapasztalatot? Köszönöm!
Én használtam 20 érzékenységűt két hónapban. Mindkétszer erősödött de nem lett pozitív a teszt, csak mint neked újra halványult. Viszont én mértem mellette a hőmet így láttam, hogy megvolt a repedés.
Utána vettem 15 érzékenységűt és nekem azok lettek csak pozitívak ovukor egy napra. Nálam kicsit alacsonyabb az lh szint. 7 hónapban sikerült a baba.
Ettől függetlenül nem biztos, hogy nálad is az a probléma hogy kevesebb az lh szinted és érzékenyebb teszt kell. Lehet, hogy simán nem volt még repedés és ingadozik a szint kissé.
Érdemes lenne még tesztelni egy darabig. Pl 28 napos ciklusnál (főleg az első hónapban) 10-21 nap között ajánlják folytatni, amíg nem pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!