Megnéznétek a tesztem?
Figyelt kérdés
Ma délutáni vizeletből , elsejére nem várom ! Predictor early teszt.
Szerintetek ezt vehetem biztosító jelnek ?
Tobbszor teszteltem ezzel a tesztel akkor mindig homezo volt kivéve egyszer amikor halványabb volt de en pozitivanak vettem , viszont nem volt baba , igy kicsit bizonytalan vagyok .
2018. júl. 28. 20:55
3/27 A kérdező kommentje:
Küldtem , Bocsi az előbb nem tette fel valamiért :)
2018. júl. 28. 20:58
4/27 anonim válasza:
Én ezt szép pozitívnak vennem ! Szine is van , határozott vonal !
Halkan gratulálok , mivel írtad hogy meg mensi előtt vagy !
A legjobbakat !!!
5/27 anonim válasza:
Ez bizony pozitív:) Lehet, hogy akkor is volt baba, csak nem maradt veled. Sok terhesség végződik úgy, hogy ki sem derül, mert elindul valami, de hamar vége lesz és végül megjön a menstruáció.
6/27 anonim válasza:
Én egy erős talánra szavazok.
Mondjuk mensi előtt lehet ilyen.
Én késés után 12 nappal teszteltem, akkor 2 egyforma erős csíkom volt, 10 km-ről is látni lehetett, így mensi előtt lehet csak ilyen a csík.
Esély van.
7/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Bizakodó vagyok :) de addig nem merem bele élni magam amig nem marad el a nemvárt
2018. júl. 28. 21:03
8/27 anonim válasza:
Szerintem pozitiv :) Azert par nap mulva reggeli vizeletbol ismetelj.
9/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Persze mindenképp tesztelek majd pár nap múlva
2018. júl. 28. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!