Csajok megnéznétek az ovulációs tesztem?
Also a mai tegnap kettot csináltam.miért van az hogy ugyanolyan erös majdnem minden nap...erösödik szerintetek?mert én elég egyformának látom.már régota nem volt menzim se peteérés mert ir-em van .már régota diétázok,sportolok,fogytam 10kg és szedem a metet és az inofolicot.mult honapban magatol megjött 10honap után.ez a 13.nap menzitöl.hömérözök is...de elsö honap és nemtudom mit kell nézni rajta 😂😂😂
Nekem nem fokozatosan erősödött. Ovu előtti nap volt ugye pozitív, az elötti nap erősebb még, de előtte kb alig látható.
Szóval kb két napig volt egyáltalán valami jobban látható csík. Plusz csak a 15ös tesztek lettek pozitívak, viszonylag alacsony az lh szintem.
Én is IR vagyok de nekem nem maradt ki mensim csak kissé rendszertelen volt. 7 hónap alatt sikerült a baba.
19+1 hkm
Ma ilyen lett a hőm,ma még csinálok egy tesztet,de ha igaz akkor ez a leesés azt jelenti hogy ma vagy holnap tüszörepedés lesz??vagy egyáltalán lehet vmit kielemezni ebböl a kevés napbol?az elsö napot ne nézzétek ott csak beirtam egyet lezdesnek de nem höméröztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!