Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7 nap kèsès, aztàn megjött,...

7 nap kèsès, aztàn megjött, szerintetek van meg remèny?

Figyelt kérdés
Vegig olvastam itt mindet. Viszont nem talaltam valaszt . Egy hetet kesett a menstruaciom, majd egy het utan megjott, rozsaszines, es alhasi gorcsok, mellfeszules, fejfajas, minden menstruacios tunet. Megjegyeznem hogy kb fel eve nem vedekezunk. Szerintetek hany szazalek eselyem van a remenykedesre?
2018. júl. 27. 19:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nálam olyan másfél napig, voltam vele orvosnál nem volt nagy baj, jobb lett. Holnap írd meg mi lett :) nem vérzel jobban?
2018. júl. 27. 21:46
 12/15 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan mint d.u volt. Nem tobb es nem is folyekonyabb. De holnap meglatjuk, mindekep tudatom az eredmenyt.
2018. júl. 27. 21:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt maszatolás a nem várt napján és aztán két nap szünet és két napig megint. De nem lett baj hála istennek.
2018. júl. 27. 22:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi újság veled kérdező? Csináltál tesztet?
2018. júl. 28. 11:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Reggelre a maszatolasbol verzes lett , igy mar nem latom ertelmet.. taan csak hormon zavar volt a keses oka vagy nemtudom.. szoval most normalis menstruacio... sajnos.
2018. júl. 28. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!