6 napott késett a mensim, de ma megjött. Totál azt hittem hogy babás vagyok, a tünetek is vannak. Most már nincs remény?
Figyelt kérdés
Van már egy két és fél éves fiam, nála is ilyen tüneteim voltak, bár ott csak cseppekben véreztem.
Ti mit gondoltok? Köszike!
2008. febr. 15. 14:13
1/3 anonim válasza:
Tudod: A remény hal meg utoljára! Én is azt hittem, h. babás vok, de kedden megjött sajna! Még mindig van egy jó pár terhességi tünetem, és már nem nagyon vérzek, inkább csak barnázom. Ha már ez is elmúlik totál, én tuti, hogy csinálok azért egy tesztet, hogy biztos legyek. Van itthon éppen egy Gabriel. szerintem ha te sem vérzel már, csinálj egy tesztet, hátha....
Sok sikert, szorítok! :-))))))))
2/3 A kérdező kommentje:
Köszike a tanácsot, azért még én is figyelem milyen is lesz ez a vérzés, és meddig tart. Neked drukkolok, ha nem is sikerült, legközelebb biztos fog. Csak ne görcsöljünk rajta igaz?
2008. febr. 15. 15:15
3/3 anonim válasza:
Vegül milyen eredmenyeitek vannak? Hasonlo helyzetben vagyok es tanacstalan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!