Hogyan befolyásolható a baba neme?
Sziasztok. Két fiúnk van. Szeretnénk még egy babát pár év múlva. Mindig is vágytam egy lányra. És sokat olvasgattam a témában. Vannak praktikák amivel befolyásolható a baba neme. Peteérés előtt 3-4nappal kell együtt lenni, savasabb közeg kedvez nekik stb stb...
Van akik próbálkoztak ezekkel és be is vált? Érdekelnének a siker sztorik.
Köszönöm ha válaszoltok.
A kisfiúnk után most nagyon szeretnénk kislányt, ovu előtt 3 nappal voltunk együtt utoljára.
Majd megírom, hogy mi lesz :)
Czeizel módszer, utólag jötttem rá hogy amiatt lett kislányunk.(ami természetesen nem baj, mindegy volt)
kislányhoz savasabb hüvely ph kell, és pé előtt néhány nappal kell együtt lenni. Én sokszor használok laktobacillus kúpot hogy ne kapjak fertőzést az uszodában emiatt én savasabb vagyok ott. 4nappal peteérés előtt voltunk együtt, és így lett kislány. :) Kb igaz lehet a Czeizel doki statisztikája, mert egy nagyobb anyukás csoportban is kb 70%ban jött be a módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!