Ki nem várja augusztus elejère? Èn 4. -re nem várom. Van kedvetek beszèlgetni?
2018. júl. 25. 12:15
41/49 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Akiknek nem sikerült most hogy vannak? Èn úgy èrzem hogy ez a hónap lesz a mi hónapunk :)
2018. aug. 18. 10:48
42/49 anonim válasza:
Szomorúak vagyunk, mert nem sikerült. Ez van. Talán egyszer
43/49 anonim válasza:
2,26-os vagyok.
Semmi különös nincs. Mi a tesót várjuk, én nem vagyok elkenődve, egyszer úgyis összejön. :)
44/49 A kérdező kommentje:
Fel a fejjel :) Így van egyszer úgy is sikerül. Volt már ovutok? Nekem ma van.
2018. aug. 19. 20:31
45/49 anonim válasza:
Nem tudom, a kicsi mellett nem tudok hőmérőzni, de valamikor mostanában lesz szerintem ovum.
46/49 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Ma teszteltem pozitívat. :)
47/49 anonim válasza:
gratulálok! Én azt hittem most sikerül majd, de nem :-( sőt. az eddig 9napos luteálisom is felborult. már a hetedik napon elkezdtem barnázni.Ilyen még soha nem volt. Azóta is vérzek,elég erősen :-( hogy mitől lehetett ez azt nem tudom, de elkeseredtem nagyon.
48/49 anonim válasza:
#33 Sziasztok. Nálam még ovu nem volt, ciklus 11 napon vagyok.
49/49 anonim válasza:
Köszi. 47-es lehet jobb ha orvoshoz mész, 12 napnál rövidebb luteális nem olyan jó.
Szurkolok mindenkinek, hogy sikerüljön a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!