Ki nem várja augusztus elejère? Èn 4. -re nem várom. Van kedvetek beszèlgetni?
2018. júl. 25. 12:15
32/49 anonim válasza:
#23. Tegnap este óta érzékenyek a melleim. 36.8 rol 37.1 volt ma ha höm. Vasárnap tesztelek. Facelle tesztem van itthon. Drukk mindenkinek
😊
33/49 anonim válasza:
#23. Sajnos megjött, de a teszem pozitív. Kémiai terhesség 10 dpo. Csak azért csináltam tesztet, mert a cicieim nagyon fájtak, ami nem szokott.
34/49 A kérdező kommentje:
Sajnálom 23-as, áprilisban velem is ez volt...
2018. aug. 4. 07:35
35/49 anonim válasza:
Naptár szerint 2napja késik. Ami nálam még normális. Majd kB másfél hét múlva csinálok tesztet, előbb nem. Remélem sikerült most
36/49 anonim válasza:
Velem is ez volt áprilisban :( nagyon sajnálom
37/49 anonim válasza:
#6 én elméletileg 5re nem vártam,de késet 2 napot az ovu(elméletileg,mert lehet hogy végül nem volt attól még,hogy pozi az ovu teszt)így mára,nem várom ha,a,sokásos 10 luteális nappal számolok.De lehet hat a palástfű tea és kitolja a luteális szakaszt. Vagy nem is volt ovulációm. (Vagy baba van :D)
38/49 anonim válasza:
Nekem megjott sajnos. :(nagyon szomorú vagyok. Pedig elvileg minden a jó időben történt. És ráadásul mégcsak nem is késett annyit mint szokott, naptár szerint jött meg. Úgy tűnik ez egy rövidebb ciklus volt. Kiszámíthatatlan.
40/49 anonim válasza:
Gratulálok!! Boldog babavárást 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!