Azt mondta a nőgyógyászom, hogy ha gyakran szexelünk fiúnk lesz, ha ritkábban, akkor lányunk lesz. Milyen lesz ha minden második nap szexelünk?
Matek 0
Gondolkodás 0
Magyarul h ü l y e vagy
Az elso fiam ugy fogant, hogy kb napi haromszor szeretkeztunk allando jelleggel, de rosszabb napokon is megvolt a ketto.
A masodik fiam ugy fogant, hogy rendszeresen egyutt voltunk, heti 5-6 alkalom, de nem naponta tobbszor.
A harmadik fiunk pedig ugy, hogy abban a ciklusban egy alkalommal voltunk egyutt, mert elotte beteg voktam vagy ket hetig es ruszos mandulagyulladas mellett sok kedvem nem volt a szexhez, azutan pedig a ferjem elutazott munka miatt es adidgra ert vissza, mire mar pozitivat teszteltem, mert kesett a mensim...
Szoval 4 het alatt egy alkalmat elegge ritkanak mondanek, a tobbit pedig gyakorinak es igy is, ugy is fiuk lettek.
Hallottam mar ilyen-olyan elmeletet, ezt speciel meg nem.
De javasolnam, hogy csak siman gyereket csinaljatok, ne fiut/lanyt, mert nagy csalodas lehet belole es nincs annak semmi ertelme.
Ohh, anyám!
Akkor én megmondom neked a tutit: ha 2naponta szexeltek, akkor vagy fiú lesz vagy lány!
Nah? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!