Befecskendezett spermából lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Bordázott óvszert használtunk a férjemmel hogy legyen orgazmusom és az aktust követően vártunk 10 percet(hogy elfolyósodjon) és az óvszerből fecskendő segítségével a hüvelyembe juttattuk a spermát2018. júl. 20. 22:29
21/29 anonim válasza:
Azt hittem hogy a lány helyett fiút akarok de minden áron kérdezőnél nincs hülyébb,és tessék van.
22/29 anonim válasza:
Az ilyeneket állampénzből kellene elköttetni....pfuuuj de undorító "emberek" vannak
23/29 anonim válasza:
Vigyázz, nehogy a fecsire hasonlítson a gyerek :)
24/29 anonim válasza:
Pfuu..az agyrágó bogár a te fejedben biztos éhen halna...
25/29 anonim válasza:
Biztos oka van rá egyébként hogy nem akar vele közös családot.
26/29 anonim válasza:
Szerintem te elcsórtad azt a bordázott,khecis kotont és egyedül csináltad ezt a marhaságot,mert ilyen hülye pasi nincs a világon. Szerintem keress valakit aki akar tőled gyereket.
27/29 anonim válasza:
Te jó ég, és az ilyen emberek akarnak gyereket. Szegény, már előre sajnálom.
28/29 anonim válasza:
Én ezt nem értem. Ha gyereket akar a kérdező minek használtak gumit? Miért kellett hogy bordázott legyen? Miért kellett várni 10 percet? Valaki világosítson már fel!
29/29 anonim válasza:
Ezt az elfolyósodjon dolgot én se értem, azt hittem h megszárad olyankor...bár én még nem kiserleteztem spermaval soha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!