Befecskendezett spermából lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Bordázott óvszert használtunk a férjemmel hogy legyen orgazmusom és az aktust követően vártunk 10 percet(hogy elfolyósodjon) és az óvszerből fecskendő segítségével a hüvelyembe juttattuk a spermát2018. júl. 20. 22:29
1/29 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy mennyi ilyen állat van aki ezzel próbálkozik. Hihetetlen. 😂
2/29 anonim válasza:
Első :DDDDDDDDD
Mi lenne ha óvszer nélkül szexelnétek?
3/29 anonim válasza:
Inkább le kellett volna nyelni. 16 féle vitamin van benne, bár azt mondják hülyeség ellen hatástalan.
4/29 anonim válasza:
Mert csak bordázott óvszerrel lehet orgazmusa valószinüleg,ő pedig nem áldozza fel e nemes érzést a gyerek csinálás oltárán. Amúgy elképzeltem a jelenetet,ahogy a szétdzsuvázott óvszert hajtogatjátok,majd akcióztok a fecskendővel,hát jót nevettem,köszi. Szerintem azt nem tudod olyan sebességgel fellőni magadnak hogy célt érjenek a katonák.
5/29 anonim válasza:
Főleg ha spermicid ölő az óvszer, az megmentene egy gyermeket
6/29 anonim válasza:
Ha ez igaz és ilyen tényleg van, ti k*bszott undorító páros vagytok....orgazmus után fecskendővel túrtatok a gcis gumiban, aztán a fecsit egyikőtök felnyomta Neked?
Komolyan, ilyen okádék dolgot még sosem hallottam, ti betegek vagytok.......
Ha annyira gyereket akarsz, a gciben túrás helyett bírd ki hogy néha nincs orgazmusod. Vagy mondok még egyet: csináljátok először gumi nélkül aztán ha megvolt gumival vagy nyaljon ki....ez eszetekbe sem jutott, csak a közös romantikus gcifecsizés?!
7/29 anonim válasza:
Eleg gaz ha az ovszer nelkul parod nem.tud csucsra vinni.
8/29 anonim válasza:
Nem sz@rtatok a kutba, csak a kavajara!
Semmi ertelme nem volt ennek az atrakcionak! 😂
Az elso inszemetek sikertel...
10/29 anonim válasza:
10 perc alatt szerintem elpusztulnak amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!