Ha a fogantatás körül szed antibiotikumot stb a nő amik nagyon nem ajánlottak terheseknek, abbol lehet egészséges baba?
Elméleti.
Tegyük fel van érett petesejt, szex után normál indul a megtermékenyülés, beágyazodás, és ezzel párhuzamban hüvelykup, antibiotikumok használata.
Szoval egy immungyenge, fertőzött területen, kemikáliával megbombázva, abból teherbeesés esetén veszélyeztetett a gyermek?
Én pont a legelején (mint utólag kiderült) szedtem chlamydiára atb-t, ráadásul 21 napig és kifejezetten olyat, amit terhesség alatt nem javallott.
A nőgyógyászom elküldött kifejezetten emiatt genetikaira, olyan rendelőbe, ahol a gyógyszerfogyasztás hatásaival foglalkoznak.
Ott a doki utánaszámolt, ès elmagyarázta, hogy az általános leírásban annyi van, hogy terhesség alatt nem ajánlott, de megvan, melyik atb a magzat melyik fejlődési stádiumában árthat.
Amit én szedtem, az -ha jól emlékszem- a 20 hét körül, a fogaknak árt. Szóval abban a szakaszban, amikor én szedtem, nem volt ártalmas. Még úgy sem, hogy ez a legelső hónap volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!