Ez ovuláció, vagy annak közeledtével jele? Más is tapasztalt már ilyesmit?
Figyelt kérdés
Elkezdtek fájni a melleim ma. Ami jóvala menstruáció előtt elkezdodik nekem, szóval nem első eset. De arra gondoltam, hogy amikor elkezdodik talán akkor van az ovuláció, vagy legalábbis ezekben a napokban. Vezeték naptárat. Naptár szerint pénteken lenne az ovuláció de nem nagyon hiszek a naptárba. Menstr.4.-től kB. 6napig tartott. Nem tudom mennyi a luteális szakasz, meg azt sem igazából hogy mikor van az ovu. Babát szeretnék másfél éve nem jön össze. Orvos szerint minden rendben, férjem is oké. Ovu teszteket meg nem vettem.2018. júl. 17. 20:55
1/7 A kérdező kommentje:
Segítenétek légyszi? Hátha nektek több tapasztalatok van. Nagyon szomorú vagyok
2018. júl. 17. 20:56
2/7 anonim válasza:
Ha többször tapasztaltad akkor pms tünet.Nekem ovu után pár nappal szokott kezdődni és mensiig ki is szokott tartani.
3/7 anonim válasza:
Méhnyak nyákot nem figyelted még?
4/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok
Igen premens. Tüneteim vannak, nálam ez mindig így van, csak olvastam olyat hogy ovulalaskor is lehet mellfeszules, szóval most nem tudom hogy minek titulaljam be. Az a nyák nekem nincsen,illetve alhasi fájdalom sem, szóval nem tudom mikor van az ovuláció. Lehet nincs is, de az orvos szerint biztos hogy van. Nem tudom. Holnap veszek ovuláció teszteket.
2018. júl. 17. 23:00
5/7 anonim válasza:
Biztosan nincsen látható nyákod? Pisiléskor, ha lenézel magadra, akkor szokott jó nyúlós csíkban lefelé jönni, elég látványosan. Vagy, ha ez nincs, ha wc papaírral megtörlöd magad a hüvely bemenetnél, akkor is látható a papíron elvileg. Ha ilyen jelek egyáltalán nincsenek, akkor jól jönne neked a teszt.
6/7 A kérdező kommentje:
Szia
Semmi ilyesmit nem tapasztaltam meg eddig pedig lassan 24eves leszek
Ma vettem ovuláció teszteket, 10db. Sajnos nem értek hozzá, aztán folhivtam a maganorvosom, és elmondta az instrukciot. Pedig a patikában is elmondtak. Papíron nem értek semmit. Negatív lettek a maiak. 😭
2018. júl. 18. 22:14
7/7 anonim válasza:
Azért lettek negativok mert valószínűleg túl vagy az ovun pár nappal.Ha rendszeres a ciklusod írd fel valahova melyik napon kezdted érezni a melleid , hányadik ciklus napon és legközelebbi ciklusba másfél héttel előbb kezdjetek minden masnap szexelni, akkor kb beleestek a termékeny napokba is.Ha összevissza jön meg akkor marad az ovuteszt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!