Ha a július harmadikai együttlétből fogant babánk, akkor 17-én (vagy az után) lesz pozitív a teszt, ha terhes vagyok?
Nem terveztük, de 5 napja késik. Mielőtt megjön, azelőtt 2 nappal fáj a fejem mindig. Most semmi. Eddig nem foglalkoztatott, mert mindenkinek késhet pár napot, de nekem nem szokott és ennyit meg főként nem. Aznap nem védekeztünk, így lehetséges bármi.
Már beszéltünk róla, gondot nem jelent. Nagyon kíváncsi vagyok és izgulok.
A tegnapi (délután csináltam) negatív lett. Nálunk DM van, így ma vettem újabb teszteket (kettő teszt van egy dobozban, x-epil), amit holnap reggel csinálok meg, ha negatív, de nem jön meg, akkor a másikat szerdán.
Néha bele-bele szúr a hasamba a fájdalom, főként jobb oldalon. És nem fáj a fejem. És nem akar beszakadni a derekam sem... Furcsa is, kissé ideges is vagyok (mint a vizsgák előtt voltam régen 😁). Nehéz várni.
Együttléthez viszonyítva lehetnek plusz napok, úgyhogy a 14 nap nem garancia. Mert a spermiumok élnek pár napot, így pár nappal későbbi ovuláció is jó lehet. 2-3 naponta tesztelj nyugodtan! Szerintem a szerdai már elég biztos lesz.
Nekem is 4 napja késik, terhesség kizárva. Nem értettem de ma már elég könnyen fel lehet húzni szóval jön már.. nem szokott késni, ha mégis, 1-2 nap max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!